Federatia PUBLISIND – Comunicat de presa

FEDERATIA PUBLISIND apara interesele membrilor sai!!!

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public despre presupuse probleme, existente in Societatea Romana de Radiodifuziune, Federatia PUBLISIND organizatie ce are in componenta sindicatul reprezentativ din institutie- Sindicatul Liber al Lucratorilor din Societatea Romana de Radiodifuziune, mentioneaza ca a fost, este si va fi alaturi de angajatii pe care ii reprezinta din SRR.
Consideram ca incercarile de destabilizare a sindicatului reprezentativ si a bunei functionari a radioului public trebuie sa ia sfarsit. Nu este onest ca opinia publica sa fie intoxicata cu informatii neprobate si trunchiate, menite sa creeze panica in randul membrilor de sindicat si salariatilor din Societatea Romana de Radiodifuziune.
Salutam modul in care Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune a gestionat aceasta problema, pozitionandu-se echidistant de zvonurile lansate in presa, demonstrand totodata ca Sindicatul Liber din Societatea Romana de Radiodifuziune lupta pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta angajatii institutiei.
Federatia PUBLISIND considera ca orice incercare de intimidare si de presiune, creata de catre colegi din miscarea sindicala, care nu inteleg faptul ca prin astfel de metode nu fac decat rau tuturor salariatilor prin pierderea drepturilor castigate in Contractul Colectiv de Munca, cu mult efort si pasiune depuse de catre biroul executiv si toti liderii sindicatului reprezentativ din institutie.

Vom fi intodeauna alaturi de sindicatele afiliate Publisind sustinandu-le neconditionat!
Federatia PUBLISIND

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.