Sindicatul Liber din SRR: Proiectul noului regulament de evaluare NU trebuie adoptat

Sindicatul Liber din SRR a adus la cunostinta Angajatorului ca noul regulament de evaluare nu trebuie sa intre in vigoare in 2018, deoarece salariatii s-ar afla in situatia de a fi obligati sa respecte, pentru intregul an, reguli de care au luat la cunostinta cu 6 luni intarziere, ceea ce ar vicia profund procesul de evaluare programat sa se desfasoare in perioada ianuarie-martie 2019.
SLSRR a propus ca, in cadrul proceselor de evaluare, salariatul evaluat sa poata acorda calificative pentru activitatea manageriala si sa consemneze deficiente care ii influenteaza activitatea, avand in vedere ca intr-un cadru bine organizat salariatul are o mai buna sansa de a performa.
In cadrul sedintei Comisiei Paritare din data de 18 iunie 2018 a fost avansata, de catre Sindicatul Liber din SRR, initiativa de a debloca proiectul de incheiere a asigurarilor suplimentare de sanatate pentru angajati.
SLSRR a formulat ferma solicitare de adoptare, de urgenta, a noii proceduri de acordare a ajutoarelor din fondul social, astfel incat sa poata fi deblocata situatia generata de aparitia noilor rigori legislative, referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Avand in vedere faptul ca salariile angajatilor din SRR nu numai ca nu au crescut, dar sunt chiar diminuate de inflatie, din perspectiva puterii de cumparare, Sindicatul Liber din SRR a solicitat, in cadrul sedintei Comisiei Paritare din 18 iunie, indexarea salariilor cu 12%.
Daca sunteti membru SLSRR si considerati ca drepturile va sunt incalcate, va recomandam sa ne contactati: (contact@slsrr.ro)
Daca nu sunteti membru SLSRR, va adresam invitatia de a va alatura singurei organizatii sindicale reprezentative din Societatea Română de Radiodifuziune.
Biroul Executiv al SLSRR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.