Inițiativa Sindicatul Liber din SRR: Ziua Radioului în Contractul Colectiv de Muncă

Dragi colegi,

Vă mulțumim pentru mesajele de susținere si pentru propunerile adresate sindicatului în această perioadă premergatoare declanșării procedurilor de negociere a noului Contract Colectiv de Muncă în Societatea Română de Radiodifuziune.
Totodată, vă informăm că întrebările dumneavoastră referitoare la lipsa de predictibilite în privința acordării unei prime de 1 noiembrie, în condițiile în care CCM nu prevede, în mod explicit, aceast aspect semnalat, s-au transformat într-o propunere pe care Sindicatul Liber din SRR a avansat-o  în cadrul ședinței Comisiei Paritare din data de 4 octombrie.
SLSRR a solicitat introducerea în CCM a unei clauze privind acordarea unei prime pentru toți salariații, de 1 Noiembrie, prin modificarea art. 206 din Contractul Colectiv de Muncă.

Propunerea Sindicatului Liber a fost acceptată, iar clauzele CCM au fost completate cu: alin.2 “Pentru ziua radioului salariații beneficiază de o primă. Cuantumul primei se negociază în Comisia paritară”.

Având în vedere necesitatea îndeplinirii cu responsabilitate a sarcinilor unui sindicat reprezentativ de a negocia noul Contract Colectiv de Muncă în SRR, vă adresăm invitația de a susține demersul nostru cu idei noi, cu propuneri specifice pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale fiecare salariat, prin implicarea în activitatea sindicală.

Biroul Executiv al SLSRR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.