Radio România are un nou Consiliu de Administrație

radio romania


Astăzi a fost deblocată activitatea managerială și administrativă la nivelul Societății Române de Radiodifuziune, prin numirea unui nou Consiliu de Adminstrație de către Parlament. Astfel, după câteva zile de întârziere, plata salariilor angajaților poate fi efectuată.
Mulțumim colegilor pentru participarea la scrutinul organizat cu ocazia desemnării reprezentanților salariaților în Consiliului de Administrație al SRR și le urăm succes Președintelui Director General și tuturor membrilor CA în aplicarea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor Radioului Public.
Sindicatul Liber din SRR va transmite noului Consiliu de Administrație un document în care sunt prezentate problemele prioritare identificate.

SLSRR își declară disponibilitatea de a colabora cu toți colegii și cu toate organizațiile sindicale pentru a sprijini demersurile care au ca scop îmbunătățirea condițiilor de muncă din SRR și creșterea veniturilor angajaților, în raport cu importanța acestui serviciu public de interes național.


SRR.RO, www.romania-actualitati.ro
:

Plenul reunit al Parlamentului României a validat astăzi noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune cu 380 voturi pentru şi 14 împotrivă.

Consiliul de Administraţie are următoarea componenţă: Ruxandra Ileana Săraru, Radu-Bogdan Herjeu și Răzvan-Ioan Dincă, din partea PSD; Radu Alexandru Feldman şi Alexandra Bogdan, din partea PNL; Liviu Cătălin Popescu, din partea USR; Sorin Faur, din partea AUR; Bodoczi Annamária din partea UDMR; Milan Miroslav Manyura din partea Grupului Minorităţilor Naţionale; Dragoş Gabriel Pătlăgeanu, din partea Preşedintelui României; Maria Ţoghină, din partea Guvernului; Oana Adina Rusu şi Marius Dorian Tănase din partea salariaţilor.

Membrii supleanţi sunt: Mircea Pospai, Mihai Moga, Victor Cernea, Gabriel George Basarabescu, Fabian-Cristian Radu, Zahoranszki Brigita-Eva, Roxana Georgeta Gheorghe, Camelia Tatiana Ilie, Răzvan Dumitrescu şi Alin Pop.

Cu 250 de voturi pentru şi 94 de voturi împotrivă, Răzvan-Ioan Dincă a fost ales Preşedinte Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.