Radio România – ÎMPREUNĂ!

Dragi colegi,

Mergem împreună, mai departe, în proiectul nostru comun de a securiza drepturile obținute prin Contractul Colectiv de Muncă, ceea ce reprezintă, pentru fiecare dintre noi,  stabilitate și predictibiltate.

Ne-am angajat să fim perseverenți, loiali și neobosiți tocmai pentru a avea cel mai bun rezultat. Am fost dintotdeauna bine reprezentați  în momentele decisive. Acum, ne pregătim din nou pentru un astfel de moment, extrem de important, în care ne alegem colegii în Consiliul de Administrație.

Nicoleta Balaci a reprezentat la cel mai înalt nivel drepturile salariaților, atât în Comisia Paritară din care a făcut parte, cât și în Consiliul de Administrație, în mandatul anterior. Ne-a arătat implicare și probitate profesională, fiind cunoscute pozițiile tranșante și angajamentul total prin care a apărat drepturile salariaților. Nicoleta Balaci este prezentă la poziția nr.1 pe buletinul de vot.

Marius Pentelescu a negociat, împreună cu echipa din Comisia Paritară, drepturi colective pentru noi toți. Este cel care a semnat CCM din poziția de co-președinte al Comisiei Paritare, fiind singurul coleg din Regionale care candidează.  Ne înțelege problemele și a dovedit că este capabil să ne reprezinte cu demnitate și profesionalism. Marius Pentelescu este prezent la poziția nr.6 pe buletinul de vot.

George Natsis este candidatul care înțelege cel mai bine nevoile salariaților din Centrul Cultural Media. Este un compozitor care nu are nevoie de prezentare, iar echilibrul și valorile fundamentale în care crede îl recomandă ca soluția ideală pentru a reprezenta artiștii în Consiliul de Administrație al SRR. George Natsis este prezent la poziția nr. 8 pe buletinul de vot.

Sunt colegii pe care-i susținem cu responsabilitate și avem mare încredere în reușita noastră.

Pe buletinul de vot sunt 19 candidați, iar fiecare alegător are dreptul la două opțiuni. Votați doi candidați dintre cei propuși, iar ECHIPA știe și poate să lucreze în sprijinul tuturor.

Împreună suntem puternici!

Afis Balaci - Pentelescu - NatsisVă mulțumim!

 

 

Biroul Executiv

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.