Comunicat SLSRR

Sindicatul Liber din SRR vă aduce la cunoștință că a fost reluată procedura de organizare a Adunării Generale pentru alegerea președintelui organizației sindicale, având în vedere că nu au fost îndeplinite condițiile necesare pentru desfășurarea acesteia la termenul inițial.

Vă informăm că începând cu data de 4 aprilie 2018, funcția de președinte interimar al SLSRR  este asigurată de Marius Pentelescu, vicepreședinte al sindicatului și co-președinte al Comsiei Paritare, iar conducerea sindicatului este asigurată de Biroul Executiv al SLSRR.

Pentru că foarte multe dintre mesajele transmise de dumneavostră s-au referit la necesitatea reorganizării la nivelul grupelor sindicale, Biroul Executiv al SLSRR a decis adoptarea unor măsuri pentru punerea în practică a tuturor propunerilor de eficientizare a activității.

SLSRR acționează cu consecvență pentru apărarea intereselor membrilor de sindicat și este, în continuare, singura organizație care are dreptul, în conformitate cu prevederile legii 62, să reprezinte interesele salariaților în negocierile cu reprezentanții angajatorului.

BEX SLSRR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.