Info: sedinta Comsiei Paritare din data de 24 octombrie

      În şedinţa Comisiei Paritare din data de 24 octombrie, reprezentanţii Sindicatului Liber au solicitat toate informaţiile necesare pentru elaborarea Planului de carieră în SRR.
      SLSRR susţine adoptarea unui Plan de carieră, care să permită tuturor angajaţilor promovarea predictibilă în funcţii, pe baza unor criterii clare, care să asigure atât recunoaşterea valorii activităţii salariaţilor, cât şi obligaţia instituţiei de a majora toate salariile în SRR, în conformitate cu importanţa Radioului Public şi cu restricţiile impuse angajaţilor, potrivi legii nr. 41.

     Referitor la primele pentru ziua Radioului şi pentru Crăciun stabilite prin CCM, art 165 alin 1, reprezentanţii SLSRR au suţinut stabilirea cuantumurilor acestora la nivelul maximal, potrivit disponibilităţilor SRR în conformitate cu bugetul adoptat de Consiliul de Administraţie al instituţiei.

       Reprezentanţii Sindicatului Liber din SRR au semnalat situaţia bufetului de la sediul central, solicitând Angajatorului  să demareze, cu celeritate, procedura de achizitie a unor noi servicii.

       Reprezentanţii SLSRR au sesizat încălcări grave ale CCM la Studioul Teritorial Craiova, respectiv întârzierea la plata a unor salarii şi, pentru că au fost încălcate drepturile angajaţilor, a fost solicitată demararea unei cercetări disciplinare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.