Sindicatul Liber din SRR – Comunicat 14.09.2015

Stimati Colegi,

Reprezentantii Sindicatului Liber au fost invitati sa participle la sedinta Extraordinara a Consiliului de Administratie al SRR, desfasurata in data de 14 septembrie 2015.

Discutiile s-au derulat intr-un mod constructiv, fiind exprimate puncte de vedere referitoare atat la atacurile mediatice injuste si calomnioase din ultima vreme, generate de persoane care se erijeaza in lideri, cat si la subiecte majore specifice dialogului social.

Sindicatul Liber din SRR – organizatie reprezentativa, se delimiteaza de orice actiune denigratoare si insultatoare la adresa Radioului Public si isi manifesta permanent disponibilitatea de dialog in interiorul institutiei care sa aiba ca efect negocierea unui Contract Colectiv de Munca , avand prevederi cat mai avantajoase pentru salariati.

Sindicatul Liber apreciaza disponibilitatea membrilor Consiliului de Administratie de a cunoaste problemele reale ale salariatilor si interesul managementului executiv de a participa, in calitate de partener social, la incheierea unui nou Contract Colectiv de Munca.

Consideram ca toate aceste atacuri nefundamentate la adresa Societatii Romane de Radiodifuziune si a Organizatiilor Sindicale din institutie au ca miza influentarea dialogul social in scopuri personale.

Aceste atacuri sunt lansate exact in perioada premergatoare parcurgerii procedurilor de negociere, incercandu-se astfel inducerea unei false ipoteze de instabilitate institutionala.

Va invitam sa fiti alaturi de Sindicatul Liber in cel mai important demers referitor la drepturile tuturor salariatilor – negocierea CCM.

Pentru informatii suplimentare sau sugestii va rugam sa contactati liderii de grupa/filiala sau sa ne scrieti pe adresa contact@slsrr.ro

Biroul Executiv al Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Societatea Româna de Radiodifuziune

14.09.2015

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.