SLSRR organizeaza Adunarea Generală pentru alegerea președintelui

Sindicatul Liber din SRR organizează Adunarea Generală. Pe ordinea de zi a ședinței, care va avea loc pe data de 17 mai 2018, la București, sunt propuse: alegerea președintelui organizației sindicale, reorganizarea grupelor sindicale, modificarea Statutului și a Regulamentului de Ordine Interioară și adoptarea planului de acțiuni sindicale.

Orice membru al Sindicatului Liber are dreptul să își depună candidatura. Candidaturile pentru funcția de președinte al SLSRR se pot depune până pe data de 8 mai 2018, ora 10, printr-o cerere însoțită de CV. Documentele vor fi transmise pe adresa de e-mail (contact@slsrr.ro).  Pentru buna desfășurare a AG,  până pe data de 11 mai 2018 vor fi organizate întâlniri pentru alegerea delegaților la AG și a liderilor de grupă. Vă aducem la cunoștință că în urma demisiei președintelui SLSRR, conducerea operativă este asigurată prin interimat până la desfășurarea Adunării Generale.
SLSRR a luat act de existența unor situații în care persoane care nu mai fac parte din structura sindicală reprezentativă formulează opinii, sfaturi și recomandări în numele Sindicatului Liber. În consecință, BEX al SLSRR le transmite membrilor de sindicat că informații adevărate și relevante pot obține de la cei care au calitatea de a reprezenta Sindicatul Liber.
Pentru a susține transparența și creșterea eficienței activității SLSRR vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile statutare, organizația sindicală răspunde în termen de 10 zile, oricărei întrebări/petiții transmise de un salariat al SRR, în situația în care petiționarul are calitatea de membru de sindicat.  Petițiile pot fi transmise la adresa de mail a sindicatului sau se înregistrează la sediul central sau la oricare dintre filialele sindicale.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa de e-mailcontact@slsrr.ro.

Vă mulțumim pentru încredere!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.