Sindicatul Liber din SRR vă invită la consultări pentru negocierea noului CCM

Dragi colegi,

Sindicatul Liber din SRR, sindicat reprezentativ, organizaţia cu cel mai mare numar de membri în Bucuresti şi în teritoriu, vă invită la consultări pentru negocierea Contractului Colectiv de Muncă în Societatea Română de Radiodifuziune.

Sindicatul Liber din SRR vă aduce la cunoştinţă că, potrivit  prevederilor legii nr.62/2011 şi conform sentinţei civile nr. 12304/2016, pronunţate de Judecătoria Sector 1 Bucureşti în dosarul nr. 23591/299/2016,

în perioada octombrie – decembrie 2018

VA NEGOCIA NOUL CONTRACT COLECTIV DE MUNCĂ ÎN SRR

         Comisia Paritară din care  fac parte reprezentanţii Sindicatul Liber din SRR şi reprezentanţii Angajatorului se întruneşte periodic, în conformitate cu dispoziţiile regulamentelor interne, inclusiv pentru îmbunătăţirea CCM în vigoare sau armonizarea cu legislaţia, până la încheierea noului Contractului de Muncă.

Vă adresăm invitaţia de a ne transmite, prin liderii de grupe/filiale, la sediul central / sediile teritoriale, sau prin e-mail, la adresa contact@slsrr.ro, propunerile dumneavoastră, care ne vor ajuta în pregătirea unei argumentaţii temeinice în cadrul negocierilor noului Contract Colectiv de Muncă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.