Inca un proces pierdut de Sindicatul Unit al Salariatilor

In vreme ce Sindicatul Liber al Lucratorilor din Societatea Romana de Radiodifuziune se preocupa de reprezentarea intereselor salariatilor in toate forurile unde este parte, sindicatul „de buzunar” foloseste banii de cotizatii pentru a finanta numeroasele prostii, procese si reclamatii aberante prin instante, initiate de un fost pompier, erijat in jurnalist, care are in jurul sau un grup restrans de presiune, cu interese strict personale.

Cea mai recenta dovada in acest sens este pierderea inca unui unui proces, la Curtea de Apel, unde cateva persoane, cam aceleasi din acest grup de presiune, solicitau suspendarea executarii unui act administrativ, absolut legal, respectiv a regulamentului de alegeri pentru reprezentantii salariatilor in Consiliul de Administratie. Nu a contat interesul colectiv al angajatilor, ci doar interesele personale ale acestor persoane. Inca o data, instanta a decis sa le respinga actiunea, ca „lipsita de interes”. (Numarul procesului este 3830/2/2014, Curtea de Apel Bucuresti).

Sindicatul Liber al Lucratorilor din Societatea Romana de Radiodifuziune, sindicat reprezentativ si negociator al mai multor contracte colective de munca din ultimii 15 ani, este surprins de naivitatea unor colegi, finantatori prin cotizatie ai acestor procese, care nu inteleg ca doar munca, performanta si interesul colectiv sunt prioritare intr-o institutie de talia si notorietatea SRR.

Facem apel la toti angajatii din Radio sa nu se lase manipulati si sa nu incuviinteze acest tip de actiuni, daunator imaginii institutiei noastre si drepturilor pe care salariatii Radio Romania le-au cucerit, pe drept, onest si democratic!

 

Biroul Executiv al SLSRR

 


 Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția slsrr.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.